window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-61043691-2');
Loading...
Key2018-09-17T22:27:10+00:00

ŠTA JE KEY?

KEY je inovativan koncept usavršavanja koji ima za cilj da poveća efikasnost usvajanja znanja i pamćenja sadržaja radi maksimalnog unapređenja poslovnih rezultata i kvaliteta života.

Edukaciona platforma je sastavljena od 3 komponente:

  1. KEY Learning
  2. KEY Kit
  3. KEY Training or Mentoring

KEY LEARNING

KEY Learning predstavlja skup specijalno dizajniranih elektronskih alata za učenje koje u formi “on-line” portala za učenje. Služi kao osnova za individualno učenje, pre ili nakon prisustvovanja direktnim obukama (KEY Training or Mentoring).

KEY Learning je inovativan koncept učenja i bazira se na pamćenju ključnih reči pokretanjem tri različite tehnike istovremeno:

  1. Auditivne
  2. Vizuelne
  3. Interaktivne

KEY KIT

Namenski osmišljen i brendiran set pribora i materijala za obuku, upakovanih u luksuzno štampanu kutiju. U okviru KEY programa lekcije se mogu prilagođavati bilo kakvom edukacionom sadržaju ili temi.

KEY Kit je luksuzno štampana kutija u vakum pakovanju koja u sebi sadrži:

  1. Licencirane materijale za učenje
  2. Pomoćni edukacioni pribor (set)

KEY TRAINING OR MENTORING

Direktan kontakt sa polaznicima obuka kroz predavanja i interaktivne radionice u grupi, ili jedan na jedan, u zavisnosti da li se radi o grupnom ili individualnom usavršavanju.

KEY Training od Mentoring se može održavati pre, tokom i/ili posle “online” učenja. Najčešće traje jedan radni dan, ali može trajati i duže ili kraće od jednog dana, u zavisnosti od potreba klijenata. Najčešći oblici u praksi:

  1. KEY Training – kompanijsko korišćenje KEY programa za grupe
  2. KEY Mentoring – individualno korišćenje KEY programa
Obaveštavamo Vas da koristimo kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja i ciljanog marketinga. Više informacija o kolačićima, možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Ukoliko ste saglasni sa prikupljanjem kolačića sa Vašeg pretraživača, kliknite na dugme "Potvrdi". Potvrdi