!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1228928793950151'); fbq('track', 'PageView');
Liderske veštine2019-08-04T20:51:30+00:00

LIDERSKE VEŠTINE

„Želimo da naši lideri inspirišu, motivišu i dobiju najbolje od svog tima!“

STRATEŠKO LIDERSTVO – STRATEGIC LEADERSHIP – by Brian Tracy

„Lideri su fokusirani na završavanje posla“.

STRATEGIC LEADERSHIP je dvodnevni trening po licenci Brian Tracy Global koji će liderske veštine Vašeg tima podići na veoma visok nivo. Trening je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u organizacijama i kako se kroz najbolja svetska iskustva mogu postići vrhunski rezultati.

STRUKTOGRAM LIDERSKE VEŠTINE – by Structogram Training System

„Ne možemo postati sve što hoćemo ali možemo postati sve što jesmo“.

STUKTOGRAM LIDERSKE VEŠTINE je jednodnevni trening po licenci Structogram Training System iz Švajcarske. Ovaj trening je baziran na brzom i efikasnom prepoznavanju razlika u temperamentu među kolegama a samim tim i u njihovom procesu donošenja odluka i definisanju prioriteta kao i odnosima sa drugim ljudima koji su drugačijeg temperameta od njih.

LIČNO LIDERSTVO – PERSONAL SUCCESS – by Brian Tracy

„Čovek postaje ono o čemu razmišlja i govori najveću većinu svog vremena“.

PERSONAL SUCCESS je jednodnevni trening po licenci Brian Tracy Global koji će vaše upravljanje sobom podići na veoma visok nivo. Trening je baziran na dokazanim prirodnim i naučnim principima koji učesnicima omogućavaju da brzo i efikasno preuzmu kontrolu nad svojim procesom razmišljanja i postignu visok stepen emocionalne inteligencije.

Obaveštavamo Vas da koristimo kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja i ciljanog marketinga. Više informacija o kolačićima, možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Ukoliko ste saglasni sa prikupljanjem kolačića sa Vašeg pretraživača, kliknite na dugme "Potvrdi". Potvrdi