window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-61043691-2');
Prodajne veštine2018-09-19T23:34:20+00:00

PRODAJNE VEŠTINE

„Želimo da povećamo svoju prodaju i ostvarimo veći profit!“

SUPERIORNE PRODAJNE VEŠTINE – SUPERIOR SELLING SKILLS – by Brian Tracy

Uvek budite jasni oko toga šta želite, zašto to želite, kada to želite i na šta ste sve spremni kako biste to ostvarili.

SUPERIOR SELLING SKILLS – dvodnevni trening po licenci Brian Tracy Global koji će veštine vašeg prodajnog tima podići na veoma visok nivo. Trening je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u prodajnom procesu što vašem prodajnom timu daje mogućnost fokusa na vitalne delove prodaje, a najviše na građenje mosta poverenja sa klijentom s obzirom da je poverenje najtraženija vrednost u 21. veku.

STRUKTOGRAM PRODAJNE VEŠTINE – by Structogram Training System

Onaj ko poznaje sebe poznaje pola sveta. Onaj ko poznaje druge je nezaustavljiv u ostvarivanju rezultata.

STUKTOGRAM PRODAJNE VEŠTINE – dvodnevni trening po licenci Structogram Training System iz Švajcarske. Ovaj trening je baziran na brzom i efikasnom prepoznavanju razlika u temperamentu među kolegama i klijentima, a samim tim i u njihovom procesu donošenja odluka i definisanju prioriteta. To za vaš prodajni tim znači maksimiziranje efikasnosti i poboljšanje prodajnog rezultata u kratkom vremenskom intervalu.

PRODAJNE VEŠTINE U BANKARSKOM SEKTORU – by Alterna International

Više ćemo klijentima biti interesantni ako im dva minuta pričamo o njima nego ako im dva sata pričamo o sebi.

PRODAJNE VEŠTINE U BANKARSKOM SEKTORU – jednodnevni ili dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta iz bankarskog sektora. Izvode ga treneri sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji bankarskih proizvoda. Ovaj trening će poboljšati efikasnost vašeg prodajnog tima i mogućnost modelovanja u zavisnosti da li se radi o sektoru rada sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima ili velikim kompanijama.

PRODAJNE VEŠTINE U SEKTORU OSIGURANJA – by Alterna International

Vi se bavite zaštitom imovine i lica. Osiguranje je ime proizvoda.

PRODAJNE VEŠTINE U SEKTORU OSIGURANJA – dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta iz sektora osiguranja. Izvode ga treneri sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji proizvoda osiguranja. Ovaj trening vam donosi poboljšanje efikasnosti prodajnog tima i može biti modelovan u zavisnosti da li se radi o životnom ili neživotnom osiguranju.

TAILOR MADE PRODAJNE VEŠTINE – by Alterna International

Ljudi ne vole da im se nešto prodaje, međutim, jako vole da kupuju.
TAILOR MADE PRODAJNE VEŠTINE – jednodnevni ili dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta u skladu sa specifičnostima njegovih kupaca, proizvoda i postojećim veštinama prodajnog tima. Ovakav trening zahteva prethodnu analizu navedenih parametara i samim tim osigurava efikasnost u primeni.

Obaveštavamo Vas da koristimo kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja I ciljanog marketinga. Više informacija o kolačićima, o načinu opravljanja I kontroli istih, možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Ukoliko ste saglasni sa prikupljanjem kolačića sa Vašeg pretraživača, kliknite na dugme "Potvrdi". Potvrdi