!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1228928793950151'); fbq('track', 'PageView');
Prodajne veštine2020-07-09T09:23:15+00:00

PRODAJNE VEŠTINE

„Želimo da povećamo svoju prodaju i ostvarimo veći profit!“

SUPERIORNE PRODAJNE VEŠTINE – SUPERIOR SELLING SKILLS – by Brian Tracy

Uvek budite jasni oko toga šta želite, zašto to želite, kada to želite i na šta ste sve spremni kako biste to ostvarili.

SUPERIOR SELLING SKILLS – dvodnevni trening po licenci Brian Tracy Global koji će veštine vašeg prodajnog tima podići na veoma visok nivo. Trening je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u prodajnom procesu što vašem prodajnom timu daje mogućnost fokusa na vitalne delove prodaje, a najviše na građenje mosta poverenja sa klijentom s obzirom da je poverenje najtraženija vrednost u 21. veku.

STRUKTOGRAM PRODAJNE VEŠTINE – po licenci Structogram Training System

Onaj ko poznaje sebe poznaje pola sveta. Onaj ko poznaje druge je nezaustavljiv u ostvarivanju rezultata.

STUKTOGRAM PRODAJNE VEŠTINE – dvodnevni trening po licenci Structogram Training System iz Švajcarske. Baziran je na brzom i efikasnom prepoznavanju razlika u temperamentu kolega i klijenata, kao i u njihovom procesu donošenja odluka i definisanju prioriteta. Omogućava maksimiziranje efikasnosti vašeg prodajnog tima i poboljšanje prodajnog rezultata u kratkom vremenkom intervalu.

PRODAJNE VEŠTINE U BANKARSKOM SEKTORU – by Alterna International

Više ćemo klijentima biti interesantni ako im dva minuta pričamo o njima nego ako im dva sata pričamo o sebi.

PRODAJNE VEŠTINE U BANKARSKOM SEKTORU – jednodnevni ili dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta iz bankarskog sektora. Izvode ga treneri sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji bankarskih proizvoda. Ovaj trening će poboljšati efikasnost vašeg prodajnog tima i mogućnost modelovanja u zavisnosti da li se radi o sektoru rada sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima ili velikim kompanijama.

PRODAJNE VEŠTINE U SEKTORU OSIGURANJA – by Alterna International

Vi se bavite zaštitom imovine i lica. Osiguranje je ime proizvoda.

PRODAJNE VEŠTINE U SEKTORU OSIGURANJA – dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta iz sektora osiguranja. Izvode ga treneri sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji proizvoda osiguranja. Ovaj trening vam donosi poboljšanje efikasnosti prodajnog tima i može biti modelovan u zavisnosti da li se radi o životnom ili neživotnom osiguranju.

TAILOR MADE PRODAJNE VEŠTINE – by Alterna International

Ljudi ne vole da im se nešto prodaje, međutim, jako vole da kupuju.
TAILOR MADE PRODAJNE VEŠTINE – jednodnevni ili dvodnevni trening koji je specijalno dizajniran za potrebe klijenta u skladu sa specifičnostima njegovih kupaca, proizvoda i postojećim veštinama prodajnog tima. Ovakav trening zahteva prethodnu analizu navedenih parametara i samim tim osigurava efikasnost u primeni.

Obaveštavamo Vas da koristimo kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja i ciljanog marketinga. Više informacija o kolačićima, možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Ukoliko ste saglasni sa prikupljanjem kolačića sa Vašeg pretraživača, kliknite na dugme "Potvrdi". Potvrdi