window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-61043691-2');
Veštine komunikacije2018-08-29T00:40:40+00:00

VEŠTINE KOMUNIKACIJE

„Želimo da unapredimo komunikaciju u našoj organizaciji i van nje!“

VRHUNSKA KOMUNIKACIJA – by Structogram Training System

„Mnoge odnose možemo poboljšati kada se jednostavno usredsredimo na njih“

VRHUNSKA KOMUNIKACIJA – jednodnevni ili dvodnevni trening koji se izvodi u kombinaciji treninga PERFORM AT YOUR BEST i STRUCTOGRAM KEY TO SELF-KNOWLEGDE koji se prilagođavaju potebama klijenta. Kroz Structogram Assessment dobijate preciznu analizu svog urođenog komunikacijskog stila i učite kako da lako prepoznate komunikacione stilove drugih ljudi. Kroz ostale principe iz ova dva programa povećavate uticaj u komunikaciji sa drugim ljudima uz povećanje stepena fleksibilnosti.

PREZENTACIONE VEŠTINE – by Structogram Training System

„Na efekat prezentacije najviše utiče čovek, čak 93% a tema samo 7%. Zašto je to tako?“

PREZENTACIONE VEŠTINE – jednodnevni ili dvodnevni trening koji se izvodi u kombinaciji treninga PERFORM AT YOUR BEST i STRUCTOGRAM KEY TO SELF-KNOWLEGDE. Trening koji se prilagođava potrebama prezentovanja i javnog nastupa. Kroz Structogram Assessment dobijate preciznu analizu svog urođenog komunikacijskog stila i učite kako da lako prilagodite svoj nastup stilovima drugih ljudi. Kroz ostale principe iz ova dva programa povećavate uticaj u komunikaciji na učesnike i učite najvažnije, dokazane principe prezentovanja i javnog nastupa.

KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE ZA CALL CENTAR – by Alterna International

„Telefon je aparat koji troši ili zarađuje novac.“

KOMUNIKACIJSKE VEŠTINE ZA CALL CENTAR – jednodnevni trening koji se izvodi kao kombinacija treninga SUPERIOR SELLING SKILLS, PERFORM AT YOUR BEST i/ili STRUCTOGRAM KEY TO SELF-KNOWLEGDE. Struktura ovog treninga direktno zavisi od preciznog opisa posla Call Centar operatera a najviše od činjenice da li se bave prodajom, servisnim delom posla ili imaju mešovite aktivnosti.

Obaveštavamo Vas da koristimo kolačiće u cilju unapređenja pretrage, analize saobraćaja, personalizacije sadržaja I ciljanog marketinga. Više informacija o kolačićima, o načinu opravljanja I kontroli istih, možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Ukoliko ste saglasni sa prikupljanjem kolačića sa Vašeg pretraživača, kliknite na dugme "Potvrdi". Potvrdi